Stor flagspætte ved foderbrættet

Stor flagspætte ved foderbrættet

Vores foderbræt til fuglene er i denne fodringssæson flyttet til en suveræn plads. Det står nu udenfor et spisestuevindue, så det er muligt at se alle de spisende gæster relativt tæt på. Det er også noget lettere at komme til at fodre, end det var før. Det betyder meget, når man gerne vil have gæster til spisning på brættet.

I denne sæson er det også nyt, at den store flagspætte kommer. Første gang, jeg så den, var da jeg af fedtet fra juleklejnerne havde lavet en stor fedtkugle med masser af frø. En sød veninde, der også bor på landet, har mange flagspætter på besøg, så jeg lærte et trick af hende.

image

Nu hænger jeg margarine ud til fuglene, ligesom min veninde gør. Det virker som en magnet på fuglene.  Og især er den store flagspætte trukket hertil af det.

Stor flagspætte ved foderbrættet

Det var fantastisk med fugle derude i går, men det er svært at få gode fotos. Det kræver tid og tålmodighed.  Fuglene er meget hurtige. Foruden gråspurvene så jeg musvit, blåmejse og topmejse. Og naturligvis min ven, den store flagspætte, som blev hængende en tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *