Naturen er i knop

Naturen er i knop

Jeg kan ikke lade være! Endnu engang bliver jeg nødt til at juble lidt her, for det er simpelthen så smuk en tid, når træer og buske står med knopper, som for hver dag bliver mere og mere saftige.

Naturen er i knop

Den gamle ruhår bliver mere og mere kulret på vores daglige ture. Vinden bløser de ører, skæg og brun rundt, men han ænser det ikke, for der er så mange skønne lyde og dufte overalt. Det mindste får ham op i højeste gear i øjeblikket.

Naturen er i knop

Også gæssene opfører sig mærkeligt i øjeblikket. Jeg har ikke før observeret det, men i går fløj de rundt i rundkreds, mens de nærmest skreg. De lød ikke, som gæs normalt gør. Først over gården her, og så fortsatte de i er naboens gård. Pudsigt, men flot.

Naturen er i knop

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *