Det gamle kastanjetræ

Det gamle kastanjetræ

På gårdspmadsen står et af vores meget gamle kastanjetræer. Det er som lille træ for over 100 år siden plantet med pigstensbelægnng omkring.  Efterhånden som træet har vokset sig stort, er pigstenene blevet tvunget op, og nogle af dem er endda vokset sammen med træet i processen. Andre sten tvinges op af træets rødder.

En specielt smuk sten er kommet til syne, og den får lov at blive liggende, nemlig vores hjertesten.

Det gamle kastanjetræ

 

Træet er meget smuk på de fleste årstider, men især nu, hvor det står skarpt mod himlen og knopperne strutter og er parate til at springe ud. I går var ganske vist en lidt trist. Grå og våd dag, men jeg tog disse fotos allerede i forgårs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *