Spændende nyt på vej i haven

Spændende nyt på vej i havenDer er spændende nyt på vej i haven! Jeg fortalte en af mine søde naboer om den ene georgin, jeg havde i overvintring i en potte i stalden, og at jeg håbede, at den ville komme igen.

Så forærede hun mig en masse gamle knolde, som hun ikke ville få brugt, da hun havde så mange af dem. Hvor heldig har man lov at være?!

Dem har jeg plantet i det runde bed på plænen, hvor der kommer røde roser. Det er foreløbigt et forsøg, om farverne passer sammen med mine Ingrid Bergman roser. Det får vi se, foreløbig skyder de med kraftige skud.

Spændende nyt på vej i haven

Og ja, den omtalte georgin, som jeg selv har overvintret er også grovillig. Den kom i jorden før de andre, så den er lidt længere fremme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *