En sprød efterårsmorgen

Sprød efterårsmorgen

Jeg holder uendeligt meget af en sprød efterårsmorgen som i dag. Lyset er helt specielt og falder smukt afhængigt af retning, buske og træer.

Sprød efterårsmorgen

Nattens fugt hænger overalt, indtil solen får den til at fordampe, det er smukt.

Sprød efterårsmorgen

I går blev morgenturen lidt anderledes, idet vi på matriklen fik besøg fra oven. Jeg opdagede den før hundene, efter at have forsøgt at lokalisere lyden og finde ud af, hvorfra lyden kom. Det var ikke en nabo, der var tidligt på skovarbejde, men derimod en hissen fra en ballon. Som forventet fik begge hunde hysteriske anfald, de kan ikke fordrage luftballoner.

Sprød efterårsmorgen

Vi fulgte den i nogen tid, indtil den endte med at lande på hjørnet af marken ved vejen. Det var en ung kvinde, der var på morgentur. Det var spændende for en gangs skyld at se nærmere på en luftballon.

Sprød efterårsmorgen

2 tanker om "En sprød efterårsmorgen"

 1. Ja, luftballoner er et flot skue. Vi så 7-8 stykker i søndags, da vi var på vej hjemad og mindedes vores storslåede flyvning sidste år 😊

  Kh
  Jytte

  1. Hej Jytte
   Jeg må indrømme, at jeg blev lidt lige som hundene, da den var så langt nede over os. Normalt nyder jeg dem også i horisonten, dog aldrig så mange, som jeg har set, der var på jeres tur.

   Kærlig hilsen
   Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *