Sensommer hortensia

image

Hortensia er en af de planter, jeg holder allermest af. De holder meget længe, når bare man passer godt på dem. Og så skifter de karakter undervejs i deres blomstring.  Jeg finder dem allerskønnest, når blomsterhovederne begynder at blive grønne her sidst på sommeren.

Jeg har rigtigt mange i krukker, og efterhånden også endnu flere havehortensiaer. Men de er ikke helt lette at passe, når man bor ude midt på marken. Vi har en del blæst og kulde herude, og jeg kan sagtens se forskel på sværhedsgraden i pasningen af hortensia i byens skærmende omgivelser og vores vindomsuste have.

Men i år er det lykkedes bedre end nogensinde før. Såvel haveplanter som krukkeplanter har i år kvitteret med fantastiske blomster. Faktisk har jeg i år måttet flytte krukkerne til skyggeområder, da to daglige vandinger ikke var nok til at holde dem friske.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *