Hyggelige udenlandske magasiner

image

Nu er det snart tid igen at sidde indenfor og hygge med dyb mørke udenfor og et varmt krus indenfor rækkevidde.

Så er det, at de tykke magasiner rigtigt kommer til deres ret. Jeg har i mange år abonneret på 2 udenlandske magasiner, og det er altid en dejlig overraskelse, når de pludselig ligger der i postkassen. The Field til min mand kommer nogen tid før mit eget Country Homes & Interiors. Så når The Field kommer, så ved jeg, at nu går der ikke så lang tid, før mit eget hyggeblad kommer.  Til gengæld er jeg en måned foran, jeg hygger nemlig allerede med oktober udgaven.

Der er altid artikler fra forskellige egne og hjem, ofte også om kvinder på landet, der starter deres egen virksomhed, forskellige haver, og så er der opskrifter.

Det er naturligvis ikke alt, der lige passer til min stil, men det er skønt at få inspiration.

image

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *