Oxalis i damestuen på Nørre Vosborg

image

For nylig blev jeg inspireret af en svensk blogger på tendenser.se til at skulle have fat i en rød oxalis igen. Og det var lidt sjovt, for den var omtalt som en ny blomst. Faktisk er det over 30 år siden, jeg købte en, og den købte jeg under et ophold i Sverige. Så er ringen jo sluttet!

Det er ikke lykkedes mig at finde en, og jeg har så glemt den igen.

I weekenden var jeg så til fest på Nørre Vosborg, en herregård på den anden side af Holstebro. Jeg havde ikke forventet noget, og det er ofte et godt udgangspunkt. Det var en dejlig overraskelse at se denne skønne  borg med de mange stuer, kamre, køkken, fangekælder.

I damestuen var der så netop rød oxalis i vinduerne, store og kraftige. De passede så godt til de interiøret og håndtrykte tapeter.

Nu er jeg så på jagt efter rød oxalis igen!

image

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *