Hindbærhøsten / hindbærsoftice

image

Jeg havde slet ikke forventet nogen stor hindbærhøst i år på grund af den tørre sommer.

Men naturen er en sjov størrelse, og den snyder os gang på gang.

Gennem ca en måned har jeg plukket 1 ltr hindbær hver dag. Nu er jeg nede på 1 ltr hver anden dag.

Hvis ikke vi har gæster, og jeg skal bruge bærrene til en dessert, eller jeg tager nogen med på besøg, så bliver de lagt i fryseren. Nogle blot i en pose oven på hinanden. De kan somme tider på grund af fugtigheden i bærrene blive blokke. Det er dem, der senere skal laves marmelade af.

Jeg fryser dog nogen af dem i en plastikbakke enkeltvis. Når de er i frosne, hælder jeg dem så over i en pose. Det er dem, jeg bruger til en hindbær/toscatærte eller til hindbærsoftice.

Til hindbærsoftice blender man i en kraftig blender 1 dl enkeltfrosne hindbær, 1 dl piskefløde og 1 spsk flormelis sammen. Det passer ca til 1 person.

Jeg portionsserverer som regel et stk brownie med 1 lille sylteglas med hindbærsoftice og lidt blandet frugt. Køber man brownien færdig (hvis jeg gør det, er den fra Irma), er det en meget let dessert at lave.

 

 

 

 

 

 

 

3 tanker om "Hindbærhøsten / hindbærsoftice"

    1. Søde Rikke! Tusind tak. Jeg er jo også glad for at følge dig og dine kloge ord på Forlorne Får! Du får mig til at tænke over noget, jeg ikke har været forbi længe. Det er sundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *