I am going nuts!

image

Jeg var så glad! For i år kom jeg først. Jeg slog Chip og Chap på målstregen.

Alle de plukkede hasselnødderne blev afhaset og lagt til tørring på net. Det var meningen, at jeg skulle knække dem og lægge dem i fryseren, så snart jeg fik tiden til det.

Datid! Ja, for i går opdagede jeg  tilfældigt, at nogen havde holdt fest. Det var den gamle ruhår, der gjorde mig opmærksom på det ved at gå fuldstændig amok i den renoverede stald. Her er så tilpas køligt, at æbler og løg opbevares herude. Og året hasselnøddehøst!

Den ruhårede fangede ikke noget, men jeg gætter på, at det var en mus.  Den har simpelthen ædt eller knækket og gemt alle mine nødder. Det net, der var fuldt af skønne nødder til min husholdning, havde nu tomme skaller, og gemt under noget plast lå en masse affald.

Øv, slået af de små firbenede igen i år!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *