Hurtig mad, tunsalat i burgerbolle

image

Forleden skulle jeg finde på en let og hurtig aftensmad. Jeg elsker at lave  gæstemiddag, men hverdagsmad kan somme tider være en udfordring. Og jeg gider bare ikke lave kød, kartofler og grønt hver dag.

Tunsalaten laver jeg somme tider til at lægge på et ristet brød, den kan spises som forret eller frokost. Men den skulle være lidt mere fyldig.

Jeg fandt nogle mega store fuldkornsburgerboller, og i dem lagde jeg foruden hele blade af hjertesalat og strimler af rød peber altså tunsalaten.

Salaten blandes af creme fraiche, mayonnaise, salt og peber, kapers, majs fra dåse, basilikum, rød peber i tern og lidt lime juice. Jeg bruger tun i olie, men jeg ved, at størstedelen af DKs befolkning hellere vil have den i vand. Der er ingen mængde på heller, for det foregår altid efter princippet ‘hvad køleskabet gemmer’. Rødløg er i øvrigt også godt i salaten. Jeg har altid dåsemajs, tun og kapers på lager. Så er det skyr, du har i køleskabet, så går det også. Og en skive ristet rugbrød går også.

Den smagte skønt. Og dagen efter fik jeg mig en håndburger til frokost af resterne. Lækkert og nemt!

 

 

 

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *