Lidt mere nyt til haven

image

I går kom jeg lige til det igen, altså at købe noget pænt til haven. Men det var billigt, ha ha! Om efteråret holder jeg altid øje med gode tilbud i lyng.  De er super gode i surbundsbedene sat sammen tre styk ad gangen.

Før i tiden lykkedes det aldrig med lyng og mig, men nu hvor jeg sætter dem i huller med spagnum, går det rigtigt godt. Det nederste foto er nogle små planter fra forrige år. De er vokset sammen som een stor. De står sammen med havehortensiaer og nogle gamle langbenede rhodendendron, som jeg har flyttet til et bedre sted end oprindeligt. De er begyndt at skyde fra bunden, så om nogle år er de blevet tætte. Men der skal udvises tålmodighed, og så er det rart med lidt lyng i bunden og så ellers granflis til at dække den bare jord.

Men nu har jeg så også handlet de planter, der skal handles, billigere eller ej!

image.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *