Sortering af skrald i husholdningen

image

Her i huset sorterer vi al skrald. Det grønne for sig til dagrenovationen (dog grønt og frugtaffald i kompostbunken). Det almindelige for sig til dagrenovationen. Og så er der alt det andet.

Batterier – naturligvis! Glas – naturligvis! Dåser – naturligvis! De køres med jævne mellemrum til genbrugsstationen, hvor de dumpes på de rette steder.

Vi har også en stor beholder i køkkenet, en Vipp vasketøjskurv, hvor jeg har skiftet stofposen til vasketøjet ud med en gennemsigtig plastsæk. Heri kommer al det skrald, som kan brændes.

Brødposer, plastbakker og folie fra grøntsager og frugt, ditto fra kød (skyldes inden det lægges i), æggebakker, plast og pap fra elpærer og andre småting. Det er helt utroligt, hvor meget af den slags skrald vi hver dag genererer. Og det kan jo lige så godt køres til ’småt brændbart’ på genbrugsstationen, som det kan lægges i dagrenovationen. Så det gør  jeg.

På den måde behøver vi end ikke at få tømt vores to skraldespande hver anden uge, som efter den kommunale plan. Oftest går der faktisk 4 uger mellem tømningerne. Somme tider mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *