Glædelig Jul

image

 

Nu nu har vi slutningen af september, og så er det selvfølgelig på sin plads at ønske en Glædelig For-Jul og få indkøbt julepostej og blodpølse i lange baner.

Jeg mindes ikke at have set julepostej i butikkerne så tidligt før, og jeg turde slet ikke gå til kiks- og kagehylderne for at checke, om jeg her ville blive overfaldet af lignende højtidsvarer i form af klejner og brune kager.

Ikke desto mindre blev jeg i så vildt et julehumør, da jeg i går eftermiddag besøgte Rema 1000, at jeg kastede mig ud i et rødbedekøb. Jeg tog dog en af de sædvanlige postejer med bacon og peber. Selvom jeg ofte starter julen tidligt, så vil jeg nu gerne lige have haven gjort vinterklar og efteråret overstået, inden jeg sætter tænderne i julepostej.

image

 

2 tanker om "Glædelig Jul"

  1. Jeg kan ikke være mere enig, Pia. Jeg kiggede også en ekstra gang, da jeg forleden i Samvirkes oktober-nummer så en annonce for lakridsekstrakt til julens bagværk …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *