Gårsdagens våde gåtur med de bedste venner

image

Når jeg går mine lange ture, så er mine vandrestøvler øverst på listen over gode venner. Uden dem ville disse ture være umulige. Det er mit bedste fodtøj ever!

image

Men den gamle ruhår er også en speciel ven, og turene ville ikke være de samme uden ham. Han gør undervejs opmærksom på ting, som jeg ikke selv ville have opdaget.  Somme tider gør han mere ud af det, end det er. I går var det en afmærkningspind på marken på den anden side af åen. Jeg ved ikke hvad, han forestillede sig, den var. Men den fik en røffel.

I de sidste blomster i kanten af stien gik han også lidt over gevind, men jeg tror, at han havde ret i, at der der var en mus.

Gammel og lidt skør, ja. Og jeg kan blive gal i skralden over hans opførsel somme tider. Men en god ven på ture, det er han!

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *