De skønneste æbler

image

 

I går begyndte det at blæse helt vildt herude midt på marken. Så var det ud med kurve og sikre, at de sidste æbler kom i hus. Jeg mangler dog stadig lidt. Det er dem, der sidder så højt på det ellers lille træ, at det er nødvendigt med en stige. Den nåede jeg nemlig ikke at få ud.

Jeg skal også en tur forbi Superbrugsen. Der gemmer de kasser til deres kunder. Formålet med dem er, at vi skal spare at købe poser, men det er også dejligt at kunne tage frugtkasserne til at opbevare frugt i. Så kan jeg nøjes med at lægge dem i et lag, hvilket er en god ting, når de gerne skal holde nogle måneder. Æblerne skal også sorteres, for nogle af dem var der bidt lidt i. De skal ligge for sig, så vi får dem spist først.

Dejlige sprøde friske æbler med masser af saft. De både dufter og smager godt. Og så er de smukke med deres æblekinder. Og ikke mindst: de er hjemmelavet!

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *