Naturlige tanker

image

Den dejlige omskiftelige natur i Danmark kan jeg slet ikke få nok af.

Når jeg skal tænke store tanker eller have tilført ny energi, så foregår det ude på matriklen. I disse dage har det været ikke kun med den gamle ruhår, men også med Staff’en, husgæsten. Han er så god og kærlig en hund, selvom han er af den race, Staffordshire Bull Terrier, som kun med et snudehår undslap at komme på listen over farlige hunde. Når disse to hanner tager sig en diskussion over et eller andet, så er det den lille, der lægger sig på ryggen i ren overgivelse. Men for størstedelen af tiden går det forrygende, og de er meget hyggelige at have med på mine ture med store tanker.

Over de sidste dage har vejret på turene været så forskelligt. I går var det kun lidt fugtigt, men vi har også været afsted i regnvejr og strålende solskin. Det er det, der gør vejret i Danmark så skønt!

Valmuen er fra en af disse dage med højt solskin.

image

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *