Smukke svampe

image

Det er ikke blot blomster i naturen, der er smukke. I øjeblikket glæder jeg mig over de mange smukke svampe i haven og i naturen. De kommer i mange forskellige former og farver. Nogle af dem er sikkert spiselige, men det emne har jeg aldrig sat mig ind i, og det bliver ikke nu.

image

Det er efter sigende et forrygende svampeår med den lange varme sommer, og der lægges mange svampe i fryseren, eller de tørres til vinterens brug.

image

Det kunne være skønt at plukke svampe på egen mark og i egen skov. Jeg har det til gode til en dag, jeg lærer en at kende, som har forstand på det.

image

Derfor nyder jeg så bare synet af de smukke vækster og køber i stedet de dyrkede svampe til vinterens retter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *