Julepynt i god tid

image

Der er godt nok længe til jul, men somme tider må man udnytte den tid, man har.

Det var det, vi gjorde i weekenden, ældstebarnebarnet og jeg.  Når vi nu ikke ved, om vi alene uden de yngre drenge vil kunne få mulighed igen inden jul, så kastede vi os ud i rød maling, rød/hvidt papir, naturfarver og ganske lidt glimmer.

image

Selv holder jeg af den gammeldags røde farve og de klassiske mønstre. Barnebarnet er mere kreativ og malede sin hånd, puttede grøn og rød glimmer på røde trommer, og ville også gerne have haft en masse andre farver at gøre godt med.

image

Malingen købte jeg i 2008 i Silvan, også dengang beregnet til at male trommer med. For at få den rigtige røde, købte jeg en farveprøve  af vægmaling så mat som muligt. Den kostede vist 25,- kr dengang. Og den har været god! Det er den bedste hobbymaling, jeg nogensinde har købt. Hvis du kan lide farven og ideen om at gøre købet af hobbymaling lidt anderledes, kan du herunder se koden. De malede ting blev lagt på bagepapir, til de var tørre. Vi havde en voksdug under hele tiden.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *