Venindehygge på Mormors

image

Det sker alt for sjældent, at jeg kommer ind til København på cafe.

Men i sidste uge mødtes jeg med en veninde til hygge på Mormors. For os begge var det længe siden, vi havde besøgt denne cafe.

Det var dog en skuffelse. Jeg fik en scone, som blev serveret kold og uden tilbehør. Jeg havde forventet en servering som i England med smør og marmelade. Og min frugtmuffin var da ok, men ret intetsigende.

image

Det er muligt, at jeg forventer mere, end de er i stand til at levere hos Mormors. Det er også muligt, at den mutte betjening gjorde sit til min negative opfattelse.  Jeg følte nærmest, at jeg var til besvær ved at komme der, det er ikke befordrende.

Men omgivelserne var gode og mindede om hjem på min barndoms tid.  Udsigten var også fin. Og venindehyggen var suveræn. Tak, det må vi gøre oftere!

2 tanker om "Venindehygge på Mormors"

  1. “Nogen ” skulle måske fortælle dem at det ikke var godt, hverken brød eller betjening, det kunne være det kunne hjælpe. Men ærgerligt er det
    Godt at venindehyggen var god

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *