Kronhjorte i indretningen

 

 

image

 

image

Når jeg indretter i hjemmet, kan jeg ikke lade være med at blive ved, til jeg får den sidste detalje helt rigtig. Jeg lagrer løbende de input, jeg får og finder dem frem, når behovet opstår. Og pludselig en dag går det op i en større helhed.

Da vi skulle sætte det allersidste rum i huset i stand, vores bagindgang, valgte vi tapet på de inderste vægge, hvor de yderste vægge skulle være hvide.

Jeg havde allerede fundet nogle knager, som jeg ville bruge: små ’skuldermonterede’ kronhjorte. Så tapetet skulle have kronhjorte på. Det lykkedes at finde et fint retro tapet på nettet.

Senere i forløbet skulle måtten ved døren udskiftes, og til min store glæde fandt jeg den sejeste måtte med en kronhjort. Og baggrundsfarven matchede endda gulvbelægningen.

Jeg ved, at dette er ganske ligegyldigt i den store helhed, som vores liv er, og at der er langt vigtigere ting i verden at fokusere på. Men det er da sjovt, når det lykkes, ikke?

2 tanker om "Kronhjorte i indretningen"

  1. Lov mig, du aldrig stoppe med at gå i selvsving over detaljerne, du er simpelthen den bedste!
    “Bare ærgerligt, Sonnyboy” for dem der ikke ser det, men ren fryd for os der gør ;o)

    1. Tak for rosen, Dille! Jeg ved jo, at du er en soul mate i den retning. Derfor ved du også, at det er noget, man slet ikke kan lade være med! God søndag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *