En mærkelig mørk dag

image

I går var det som om, at det slet ikke ville blive lyst. Det er vist den første dag, det har været sådan. Men det var jo varmt og stadig lidt fugtigt. Mine vandrestøvler tørrer slet ikke fra tur til tur i øjeblikket.

image

Naturen reagerer naturligt på varmen, og ukrudtet blomstrer stadig derude, ligesom roserne og den hvide rhodendendron igen, igen i haven.

image

Kanten af naboens mark, hvor han såede sommerblomster, er også stadig i blomst.  Det er lidt pudsigt, for de har nu blomstret i mange måneder.

image

Hyggen kan jeg jo så finde indendørs, hvor julerierne begynder at indfinde sig.  Det er en dejlig tid. Det er lidt tidligt også for mig. Men jeg skal snart have gæstebud, og her er lidt julepynt krævet.

image

Den store tromme, som er en rigtig tromme, var mit køb til mig selv forleden hos Høgholt. Ellers er det gamle trommer fra Maileg, både dem med lys og kagedåserne med peberstjerner. Børnebørnene og jeg elsker juletrommer i alle afskygninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *