Marmor overalt

image

I øjeblikket kan man ikke åbne et interiørblad eller et julekatalog uden at se marmor alle vegne.

Når man har oplevet marmor accessories til boligen i 70’erne og 80’erne bliver man først lidt overrasket, og så kommer det store smil på. ‘Smed jeg den ud, eller står den et eller andet sted endnu?’ Og et stort øv, når man finder ud af, at jo, den røg ud for længe siden ved en oprydning i gamle og ubrugelige ting.

Selv har jeg fundet lidt i genbrugsforretninger, og jeg troede faktisk, at jeg ville give det væk, eller måske sælge det og tjene lidt på det.

Men jeg tror, at jeg har ændret mening. Jeg kan slet ikke stå for de runde former og changerende nuancer, der er på fyrfadsstagerne.  Sidste efterår forsøgte jeg at sælge min gammel marmorlampefod af en vis størrelse på et loppemarked. Der var ingen, der ville købe den trods den lave pris på 15 kr. Og heldigvis for det.

Nu skal den nemlig igen have en skærm og stå på en flere generationer gammel servante med marmortop med hylde. Denne servante har stået i stalden i 15 år, og kan nu passende komme ind og blive shinet op med gang Annie Sloan og nogle passende håndtag. Så skal jeg bare lige finde en plads til dette 80’er tableau!

image

 

2 tanker om "Marmor overalt"

  1. Kære Ann
   Det er jo det, vi gør. Dels skal der være plads, men vi ved jo heller ikke på forhånd hvilke ting, der igen bliver moderne. Og så bliver det jo nok først moderne, når der er mindre af det.
   Jeg tror, at vi skal holde på noget af det gamle nu, for med køb og smid væk mentalitet, bliver der mindre af det gamle.
   Kh pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *