Den skønneste julehåndmad

imageI går morges tog jeg på shopping i Malmø. Nej, ikke den slags med fancy butikker med tøj og julepynt. Næh, det var en meget praktisk anlagt shoppingtur med ankomst hos Willy:s i Emporia lidt før kl 7 morgen. Ja, på en søndag – og det funker!

På det tidspunkt har man butikken for sig selv, også Ica, som ligger ved siden af og også åbner kl 7, havde ikke andre kunder.

Foruden de sædvanlige ting kom der diverse juleprodukter i kurven. Blandt andet pepperkakor. Og de indgår i den allerbedste håndmad ved juletid.

Man tager en skive brød af surdej, smører den godt med blå Castello, og så lægger man disse brunkager ovenpå. Det er så lækkert!

image

Jeg ved ikke, om man gør det i Sverige, men jeg er blevet inspireret af svenske kolleger, som serverede pepperkakor  med cremet blå ost på. Man kan endda få den blå ost i tube til formålet.  Det smager altså også godt!

image

Måske skal du prøve? Du vil ikke fortryde det! Men husk at spise din mad, straks efter. Kagerne bliver bløde ved mødet med osten. Velbekomme!

2 tanker om "Den skønneste julehåndmad"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *