Tekstiler i køkkenet

image

Noget af det vigtigste for mig i vores hjem er, at der er ro for øje og sind. Her er farvevalget en vigtig brik og antallet af møbler og nips på flader og vægge.

I vores nuværende hjem flytter jeg sjældent omkring på møblerne. Det har jeg ellers altid gjort meget. Jeg tror, at det skyldes, at møbleringen her er grundigt gennemtænkt på forhånd, og at farvevalget er velovervejet og afstemt. Nogle steder som i køkkenet skifter jeg dog planlagt ud.

Farverne i dette rum er i store træk sort og creme/hvid. De 5 (!) vinduer har rullegardiner, og dette stof i sort/creme har jeg fundet i Bangkok. Det samme stof bliver brugt på en lænestol og som dug.

På vores spisebord i køkkenet ligger nemlig altid en dug. Den sort/creme dug bruges det meste af året.

Om sommeren er dugen grøn/creme. Den er netop skiftet tilbage til den sort/creme. Og ultimo november, når jeg begynder at finde julehyggen frem, kommer dugen i rød/creme frem.

Jeg synes, at roen i rummet bibeholdes ved, at tekstilmønsteret er det samme uanset årstid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *