Der pyntes stadig i det små

image

Forleden en besøgte jeg søde Mette på Tingstedgård i Hørsholm. Mette har en virksomhed, som handler med ting til boligen og i forbindelse med denne en sød og rustik lille gårdbutik. Her på de toppede brosten fandt jeg de længe savnede bogstaver. Jeg har ledt efter dem til en veninde, som ønskede sig dem. Jeg måtte også selv have et sæt! Jeg har altid været vild med bogstaver i indretningen. De kom ind i et afrikansk område. Her er fjer og pigge fra hulepindsvin, afrikansk sand, et foto af en skøn fugl, jeg fotograferede i Zimbabwe for et par år siden, og nogle skønne citater om Afrika. Og lidt juletrommer og en kronhjort i snelandskab, jeg engang har fundet i England.

imageDer blev også hængt et par kugler op på et utraditionelt sted. Det er ok acceptabelt hjemme hos os, men grænseoverskridende for nogle jægere. Nu skal det jo ikke være så alvorligt alt sammen, og Pumba tager jo ikke skade af et par ugers sjov om året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *