Annie Sloan maling

image

Shabby chic har aldrig været noget for mig, og jeg vil heller ikke komme til at fylde mit hjem med groftmalede møbler. Jeg havde dog aldrig troet, at jeg skulle komme til at bevæge mig på grænsen af det.

Men jeg burde have set det komme. En veninde malede et møbel i Annie Sloan kalkmaling, og det blev rigtigt godt. Jeg tænkte, at det kunne godt fungere på det gamle bord fra en veninde. Bordet har stået på loftet i nær ved 10 år og ventet på inspiration.

Nu er jeg gået i selvsving! Der er de skønneste farver i Annie Sloans palette, og det interessante er, at når man arbejder med malingen og voksen,  så får møblerne en anden karakter.

Det gamle bord er blevet smukt, og selvom det ikke har fundet sin faste plads endnu, så er det blevet mit inspirationsbord. En gammel lænestol af træ er malet, og der arbejdes på et frækt betræk  hertil.

Jeg har simpelthen købt mig nogle gamle møbler, som jeg kan hygge mig med, det er lidt skørt, ikke?!

Lige nu kunne jeg tænke mig, at jeg havde et sommerhus, som jeg kunne fylde med stemning og skønne gamle møbler i hyggelige farver.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *