Kreativiteten bobler under overfladen

image

I øjeblikket får jeg så mange kreative ideer, at jeg har svært ved at falde i søvn om aftenen. Ikke fordi de dukker op på det tidspunkt, men fordi der skal være tid til at tænke videre på dem, og det er der ikke om dagen. Ikke nok tid altså!

Men jeg står ikke op igen om aftenen for at rode i gamle magasiner efter lige den artikel, der kan supplere netop den ide, jeg nu tænker på. Det klares udenfor den officielle sengetid.

Det er fantastisk at få kreative ideer, det kan også være en forbandelse. Man skal jo have ro i hovedet bare somme tider.

Så er det på tide at tage ferie, så der kan tænkes igennem og afprøves, sys, strikkes, hækles, syltes, lægges planer.  Og meget gerne med ældste barnebarn, for hendes kreative åre banker endnu kraftigere end min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *