Om mig

Om mig

Mit navn er Pia, jeg er 59 år, og min passion har i mange år været hus og have.

Jeg har de sidste 16 år boet på landet i Nordsjælland og har i den tidbygget om og indrettet, handlet og transporteret alt fra gamle mursten til Flos lamper. Haven er udvidet, lagt om flere gange, og der er dyrket mange glas marmelade herude.

Min blog har helt naturligt udgangspunkt i livet på landet.

Fotos tager jeg med min iPhone, og det vil kvaliteten til tider afspejle. Der vil være tilfælde, hvor fotos vil være taget med mit Canon kamera.

12 tanker om "Om mig"

 1. Hej Pia!
  Tack för en fin blogg – det är härligt att läsa den också här från Sverige. Den ger mig mycketinspiration till min egen have och hjälper mig också öva min danska :)
  Hoppas vi ses snart !
  kram

  1. Hej V
   Tak for din besked. Et par af dem er gave for mange år siden, resten har jeg selv fundet. Desværre husker jeg ikke hvor. Men skulle jeg falde over nogle igen, giver jeg lyd.
   Mange hilsener Pia

 2. Hej Pia
  Din slåen-gin har fanget min interesse. I dag har jeg været på Amager Fælled og plukke slåen til en dobbelt portion. De fleste af dem er hårde og ikke helt modne. Har du nogen erfaring om det gør en forskel, eller skal jeg igen afsted?
  Mvh
  Anders
  Islands Brygge

  1. Hej Anders
   Det er dejligt at kombinere naturen med køkkenet! Jeg tror, at du sagtens kan bruge dine slåen. Mine er meget forskellige, afhængig af sort, buskens placering, tidspunkt etc. Bare du fryser dem først, så er det ok. Du skal jo også helst komme før fuglene 😊 god fornøjelse og tak for din kommentar.

   1. Hej Pia
    Tak for svar. En bekendt af mig, som også gør det i slåen, sagde til mig at de skulle ligge i fryseren i 14 dage før de kunne bruges. Jeg troede at et døgns tid ville være ok. Måske du lige skal angive i din opskrift.
    Endnu engang tak. Jeg skal afprøve din julelikør i næste uge 😉

 3. Hej. Dejlig side du har.
  Har ladet mig fortælle at du også sælger ting? Har du en hængende potte med ansigt? Venlig hilsen Anja

  1. Tak Anja! Det er sødt af dig.
   Ja, jeg sælger lidt på IG og hos Kirppu i Hillerød har jeg lige haft en stand.
   Du må undskylde det lidt sene svar. Jeg har meget om ørerne i øjeblikket.
   Jeg håber, at du finder et pottehoved et andet sted. Jeg vil gerne holde øje og give dig besked, hvis jeg finder et. Er der et bestemt, du kigger efter?
   Mange hilsener
   Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Min blog om indretning, have, madlavning og andet, som interesserer mig med inspiration fra dagligdagen på landet.