Nu er det forår

Nu er det forår

Jeg er vild med blomster i hvide og grønne nuancer, og lige nu er det muligt at plukke dem i haven. Det gør mig altid så glad at plukke en buket ind. Denne selvforsyning er meget tilfredsstillende.

Nu er det forår

Der er slet ingen tvivl nu, nu er det forår! Jeg har mange roser i haven, og jeg er begyndt at klippe dem. I et af bedene med hvide lave roser og skovjordbærplanter i bunden opdagede jeg et lille hul. Åh nej, ikke mosegrise her også, var min første tanke. Jeg måtte lige mærke efter, og nej, der var ingen gang nede i hullet. Så var det, jeg så den lille Sprunk-formede kalkting, som er en vinbjergsnegls vinterdør på sneglehuset. Så det lille hul var dens vinterhi! Dette er et tegn: nu er det forår! Og med een snegl ude af vinterhiet varer det ikke længe, før der ligger små kalkdøre overalt i haven, og vinbjergsnegle i hobetal marcherer omkring.

Nu er det forår

Det er også blevet forår indenfor, for den grønne dug er kommet på køkkenbordet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *