Melvaig Inn, Skotland

image

Vores sommertur til Skotland var jo fantastisk, og jeg har flere gange nævnt Melvaig højt oppe i det nordvestlige, hvor vi overnattede på Bed & Breakfast hos Fran og Chris.

Aftensmaden bestilte jeg allerede ved bookningen af overnatningen. Fran anbefalede, at vi spiste på kroen, og at vi bookede på forhånd.

Vi kunne gå derned, der var ikke langt. Foto er fra vores værelse mod kroen. Restauranten var anderledes end noget, vi har set før.  De har en stor samling af vinylplader, og ellers er der udsmykket med mange sjove ting. Det er muligt at spille billard og vælge musik på jukeboxen. Det er et lokalt sted, og en af gæsterne var iført store gummistøvler. Så vi følte os ikke helt ved siden af i vandrestøvler.

image

image

Maden er lokal, hvilket den i øvrigt er de fleste steder i Skotland. Og sea-food er altoverskyggende. Vi fik en seafood platter til to personer (£ 40), og en lokal øl til.  Der var pommes frites, salat og brød til. Det var et fortræffeligt måltid! Og vi blev meget mætte. Sjovt nok, så var det Fran, der serverede, og jeg gætter på, at hun var leverandør af æg, salat og grøntsager fra sit lille landbrug. Måske endda kylling og gris, som var fritgående på hendes bjergmark.

image

Mætte og tilfredse gik vi tilbage til vores overnatning ad stranden.

 

En tanke om "Melvaig Inn, Skotland"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *