Julen pakkes væk for i år

image

Det er dejligt at have god tid, når julen pakkes væk.  Jeg gør det aldrig under pres, så det bliver noget rod, for så er det et træls arbejde næste år, når tingene skal findes frem.

Noget af pynten kan fortsat hygge i begyndelsen af det nye år. Jeg har i køkkenet pakket det røde glas og tekstil væk, og de hvide hyacinter blev flyttet fra røde glas over i grønne. Glasstagerne på fadet kan således fortsat hygge i køkkenet sammen med hyacinterne og brevpresserne og gøre overgangen mellem julens overdådighed mere glidende.

image

Juletræet var svært at pakke sammen, fordi det i år har været så smukt. Der var intet ved det, der ikke duede. Det var end ikke irriterende, fordi det fyldte for meget i bredden, for det var perfekt også i bredden. Det stod inde mellem nogle andre træer, som var blevet brede, og det har derfor holdt sig rimeligt smalt, ganske enkelt perfekt!

image

Men ellers er det dejligt at få ryddet alt det røde højtråbende ud af dagligdagen. Væk med trommer, julemænd, julebuk og spilledåser. Ind igen med de rolige farver og lettere rengøring!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *