Forår i Danmark

Forår i Danmark

Jeg bliver helt høj sådan en dag som i går! Jeg simpelthen elsker forår i Danmark. En god veninde, som dengang havde boet i tropiske lande i mange år, kaldte det danske forår for eksotisk. Dengang så jeg ikke på det på den måde. Men jeg forstår fuldt ud, hvad hun mente.

Forår i Danmark

Den gamle ruhår og jeg gik sidst på eftermiddagen vores mellemlange tur langs med åen.  Duften af blomstrende mirabelletræer. Lyset, som falder forskelligt afhængigt af hvilken vej, man går. Solen, der er så skarp, at den næsten får øjnene til at løbe i vand. Det er forår i Danmark.

Forår i Danmark

Da solen så senere gik ned i et prægtigt syn nydt i et vestvendt vindue, var der ikke et øje tørt.

Forår i Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *