Havetilbehør på Chelsea Flower Show 2011

Chelsea Flower Show

Chelsea Flower Show er ikke bare blomster. Det er naturligvis også udstyr til haven af forskellig slags. Chaiselongen på ovenstående foto er ret sej, den er lavet i sten. Jeg har engang sagt, at jeg skal være stenhugger på mine gamle dage. Overliggeren er sat højt med denne inspiration!

Chelsea Flower Show

Englænderne har mange rigtigt lækre ting til haven. Plantebordet her var bare et produkt af en hel serie.

Men allermest ville jeg gerne have taget et fuglehus med hjem. De er da bare skønne!

Chelsea Flower Show

2 tanker om "Havetilbehør på Chelsea Flower Show 2011"

 1. Hej Pia
  Ved du, hvor man kan købe fuglehusene du så på chealsea flower show?
  Jeg har søgt og søgt, men uden held 😢

  På forhånd tak for svar

  1. Hej Leise
   Undskyld mit sene svar.
   jeg ved desværre ikke, hvor de kan købes. jeg søger selv ofte på udenlandske sider, søg evt på engelsk og tilføj co.uk, så du indikerer et engelsk site. det er muligt, du så finder nogle fede fuglehuse, måske endda de samme. Held og lykke med det!
   hilsen Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *