Genbrug og lopper

image

Jeg har fået en ny hobby. Det var slet ikke meningen, da jeg har masser at tage mig til i forvejen.

I min iver efter at finde gamle stole, borde etc at male, er jeg nødvendigvis begyndt at komme på loppemarkeder og i genbrugsbutikker. Og her er jeg stødt på noget, som jeg har ledt efter længe, men uden at lede grundigt. Jeg har lært, at hvis det er gamle ting, som der måske kun er en enkelt af hist og her, man leder efter, så må man være grundig.

Jeg har længe samlet gammelt porcelæn, når jeg er stødt på det, men mest blå-hvidt. Det har jeg længe holdt af. Det gør ikke noget, at mønstrene er forskellige, det er blot charmerende.

Siden kom interessen for at få lidt rød-hvidt porcelæn til brug til julesammenkomster. Det kunne være så hyggeligt. Jeg er bare ikke stødt på mere end en enkelt rød-hvid sidetallerken.

Da jeg forleden var et ukendt sted og skulle finde på noget en times tid, fordi jeg var kommet for tidligt hjemmefra, googlede jeg loppemarked i området. Og jeg fandt det skønneste sted, hvor der stod en kasse med blandet rød-hvidt porcelæn. Det havde ventet på mig! Jeg er så glad for det, og jeg glæder mig til jul som et lille barn!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *