Slåen i overflod

image

Jeg var i skoven og følge op på det normalt tidligste slåenområde. Og det var da godt, at jeg var tidligere ude end ellers. For de var store, men jeg fik kun en håndfuld. Resten var væk!

Videre gik det til et andet godt sted heldigvis iført lange bukser og lange ærmer og handsker. For brændenælderne var højere end mig, og det var meget vanskeligt at komme ind til området. Det lykkedes heldigvis, og ved første besøg fik jeg 725 g.  Bærrene var store, og de hang tæt.

Jeg var et fjols og tabte kurven i traktorsporet på vej hjem, men jeg fik alle samlet samlet op og nåede dermed hjem, idet det blev mørkt. Næste gang skal jeg afsted noget tidligere på dagen.

De blev vasket og lagt i fryseren, og snart kan endnu et par portioner sloe gin sættes over.

image

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *