Sukkulenter i træstub

image

Når vi fælde et træ i haven her hos os, så får det lov til at blive stående, til det forsvinder af sig selv. Men stubben pynter ikke.

For nogen tid siden fulgte jeg en venindes råd og satte et par sukkulenter i en gammel træstub.  Den ene sukkulent blev nærmest splittet op og delt ud over det hele. Den anden forblev næsten hel. Det ser ud til at virke. De små planter klarer sig indtil videre, og jeg har udsigt til at få små skud af andre typer hos venner.

Jeg håber, at sukkulenterne hurtigt vil komme til at dække den grimme stub.

image

Et andet sted i haven har jeg fældet nogle gamle syrener. Det er et par år siden. Og jeg tror, at jeg er ved at have bugt med dem. Jeg har vrikket og sparket til dem, når jeg er kommet forbi dem. Og når eksamen er helt ovre, og haven igen kan få lidt opmærksomhed, så kan jeg vist med en spade få lirket nogle flere rødder op. Det bliver dejligt at kunne plante lidt hyggeligt her i stedet. Jeg overvejer at skille nogle af palmeliljerne ad og fordele her. De er meget lette at arbejde med og smukke. Også selvom de ikke er i blomst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *