Risiko for vindstød af stormstyrke

image

 

Jeg fik en SMS fra Codan. Jeg har været tilmeldt deres SMS varsling siden stormen i december 2013.

Da kom jeg ud i en vældig fart med stige og kurv. De sidste æbler blev plukket og dermed sikret, inden de faldt ned. De er lagt på trådkurve, så de kan tørre. Og havestolene, som alligevel skal ind for vinteren, blev også båret ind i sikkerhed.

Det var en våd og blæsende omgang derude, og det så ikke godt ud nogen steder med al det brune, våde snask. Og så midt i det hele blomstrer en af de hvide rhodendendron igen. Jeg er ved at have mistet for hvilken gang. Jeg tror, at det er fjerde gang i år, hvis ikke femte gang. Det er da helt fantastisk!

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *