Enestående Høgholt

image

I Frederikssund har vi en forretning af enestående internationalt format. Det er Hanne Høgholt, som har haft forretning her i mange år. Hun har haft en pause,  og jubelen var stor, da Hanne åbnede igen.

image

I søndags åbnede Hanne så for sin julebutik, eller juleudstilling, kan jeg også sige. For jeg selv kommer der flere gange i november og december ikke bare for at købe, men også for at få den gedigne julestemning, som Hanne bare mestrer til fingerspidserne. Man kan nemlig komme og bare nyde og også blive inspireret til at bruge det, man allerede har på en anden måde.

image

image

Har man lyst til at købe noget usædvanligt hos Hanne,  men ikke har lyst til at kaste sig ud i de store kreationer, så er det også muligt at købe små ophæng fra bare 5 kr. Jeg købte i første omgang lidt forskelligt til børnebørnenes julekalendere, og også lidt til mig selv. Mandelgaven skal også være fra Høgholt i år, men jeg har endnu ikke besluttet hvad, det skal være. Udvalget er enormt, og indtrykkene skal lige lægge sig.

image

Følg HØGHOLT på Facebook, og besøg butikken på gågaden. Det er Jernbanegade 14, 3600 Frederikssund. Det er skråt overfor Juici, vores lækre lokale juicebar.

image

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *